Kunsternes hus i iasos
       Forside      Stedet    Information      Iasos      Udflugter      Foto galleri      Links      Kontakt
 
 
klik for større billederOplev en helt anden verden i et lille Tyrkisk fiskerleje ved Ægæerhavet, omgivet af græsk/romerske søjler og templer. Her har tiden næsten stået stille, og livet leves i en rolig , harmonisk rytme. Det ideelle sted til udfoldelse af alle former kreativitet. De romerske og byzantinske mosaikker i den antikke by giver inspiration til selv at arbejde med mosaik.

klik for større billederKunstnernes hus ligger i en olivenlund med vid udsigt over landsbyen, den antikke by og den lille bugt hvor sejlbåde lægger til.D
en overdækkede tagterrasse, hvor det næsten altid lufter behageligt, er ideel til maling og andre kreative foretagender. Ligeså til yoga, pilates og lignende.

klik for større billederO
mrådet er et af de mest naturskønne ved Ægæerkysten, fyldt med minder fra den græsk/romerske fortid, og med landsbysamfund, hvor man stadig lever på traditionel tyrkisk vis.

Man kan arrangere ture til spændende steder, hvor turister normalt ikke kommer. Blandt de bedste oplevelser er sejlture til øde strande, hvor vi bader, maler, griller fisk - tænder bål, og sejler hjem under stjernehimlen.

Udflugter